Kenneth Smit

Kenneth Smit is shirt sponsor van de Wielervereniging te Zuidbroek. Armin Hietbrink vertegenwoordigt hier Kenneth Smit.

Kenneth Smit zorgt als marktleider al meer dan 25 jaar voor waardevolle medewerkers die bedrijfsdoelen helpen realiseren. Dat doen we met praktijkgerichte commerciële en managementtrainingen die binden en boeien en bijdragen aan het  bedrijfsresultaat van onze opdrachtgevers en een succesvolle carrière van onze deelnemers.

Trainen bij Kenneth Smit vraagt om lef en zelfvertrouwen. De lat ligt hoog. Voor onze deelnemers die er trots op mogen zijn dat ze de confrontatie met zichzelf aandurven; voor onze opdrachtgevers, managers en human resource professionals die durven investeren in een beter bedrijfsresultaat, en last but not least voor onszelf.

Kenneth Smit: It’s tough, but it gets you there!

Blijf op de hoogte Kenneth Smit

Geef een reactie

Google+