Dunning Bouw

Logo Dunning Bouw en Dunning Meubels

Welkom bij Dunning Bouw.

Dunning Bouw is gespecialiseerd in onderhoud, verbouw en renovatie.

U wilt uw bedrijf of woning verbouwen of renoveren?
Wie een huis bouwt of verbouwt gaat niet over één nacht ijs. Het bouwen en/of verbouwen van een huis is een vertrouwenszaak. Mensen zijn erbij betrokken, hebben eigen ideeën, voorstellingen en inbreng, verwachten terecht een luisterend oor en praktische adviezen van de aannemer. Er zijn veel vragen die beantwoord moeten worden.

Informeert u dan ook eens bij Dunning Bouw. Wij komen graag bij u langs om met u mee te denken over de diverse mogelijkheden, waarna wij u vrijblijvend een offerte aanbieden.
U kunt bij ons terecht voor het plaatsen van een dakkapel, een dakopbouw, een serre, een aanbouw aan een keuken of woonkamer enz., enz.

Voor uw renovatie kunnen wij u helpen van bijvoorbeeld een kozijnrenovatie, een dakrenovatie, gevelbetimmering, het plaatsen van hoog rendementsglas tot en met een complete woningrenovatie. Om u de hoogste kwaliteit te garanderen en bovendien echt maatwerk te bieden, verrichten wij alle voorbereidingen voor het uitvoeren van deze werkzaamheden in onze eigen timmerwerkplaats.
Wij werken met vaktimmerlieden en beschikken over moderne machines, waarmee wij nauwkeurig, snel en op maat volgens uw wensen voor u kunnen produceren.

Andere werkzaamheden kunnen zijn:

  • Het plaatsen van dakkapellen
  •  het maken/plaatsen van (nieuwe) kozijnen
  • het afhangen van deuren en ramen
  • het maken van carports
  • en alle diverse timmerwerkzaamheden

 

logo_dunning-meubelen

Dunning-meubelen is een onderdeel van Dunning-bouw.
Dunning-meubelen
maakt op maat gemaakte meubelen voor de tuin, speelplaatsen, gebouwen etc.

Vraag gerust een prijsopgave aan.

Klik op onderstaande afbeeldingen voor meer informatie.

Dunning Picknick Sets

Dunning tafels

Dunning Bank en Stoel

Geef een reactie

Google+