Heymstede Assurantiën

logo-Heymstede-Assurantien2

TFC-Zuidbroek

Vanaf 2013 is Heymstede Assurantiën shirt sponsor TFC-Zuidbroek. Onderstaand vindt u meer informatie over onze sponsor.

Dienstverlening Heymstede Assurantiën

Ons kantoor is ingeschreven bij de AFM. Op basis hiervan mogen wij adviseren en bemiddelen in financiële producten en diensten van diverse aanbieders. Hierna leest u op welke gebieden wij u van dienst kunnen en mogen zijn.

Hoe kom Heymstede Assurantiën tot een advies?

Adviesvrij
Ons kantoor heeft geen enkele verplichting om financiële producten bij één of meer financiële instellingen onder te brengen. Wij zijn dus volledig vrij in onze advisering.

 

Ondernemersvrijheid
Geen enkele financiële instelling zoals een bank of een verzekeringsmaatschappij heeft een eigendomsbelang of zeggenschap in onze onderneming. Deze vrijheid om u te kunnen adviseren wat wij in uw belang vinden, gaan hand in hand met onze vrijheid als ondernemer.

Keuze van aanbieders
De markt kent veel aanbieders van financiële producten en diensten. Wij werken met speciale vergelijkingsprogramma`s die het mogelijk maken om een objectieve analyse te maken van nagenoeg de gehele markt.

Uit al deze aanbieders zullen wij een aanbod selecteren dat goed past bij uw persoonlijke wensen. Deze vergelijking maken wij op basis van een groot aantal factoren. Natuurlijk valt daar de hoogte van de premie onder. Maar ook de kwaliteit van de voorwaarden en de ervaring met de instelling hoe die zich opstelt indien een beroep wordt gedaan op een uitkering. Omdat wij op deze wijze werken kunnen wij als een ongebonden, objectieve bemiddelaar voor u optreden.

“Uw persoonlijke situatie en uw persoonlijke wensen zijn onze leidraad”

Ondernemersvrijheid
Geen enkele financiële instelling zoals een bank of een verzekeringsmaatschappij heeft een eigendomsbelang of zeggenschap in onze onderneming. Deze vrijheid om u te kunnen adviseren wat wij in uw belang vinden, gaan hand in hand met onze vrijheid als ondernemer.

 

Wie zijn wij?

Heymstede Assurantiën
Trekweg 8
9636AK  ZUIDBROEK

Bereikbaarheid: 

U kunt ons op veel manieren bereiken:
telefoon: 0598-371905
E-mail: info@heymstede.nl

Buiten kantooruren zijn wij te bereiken op:  06-53516442

Op werkdagen zijn de openingstijden van 9.00 uur tot 17.30 uur. Eventueel zijn wij ook in het weekend bereikbaar op 06-53516442

Geef een reactie

Google+