Wielervereniging Zuidbroek

  • Door admin
  • 2 juni, 2014
  • Reacties staat uit voor Wielervereniging Zuidbroek

sinds juni 2014 heeft de fietsvereniging uit Zuidbroek (TFC-Zuidbroek) eigen wielerkleding.

In samenwerking de met sponsoren die hieronder vermeld staan zijn wij er in geslaagd een groot aantal kleding sets samen te stellen. Een aantal foto’s van de eerste ritjes staan hier gepresenteerd. De website van TFC-Zuidbroek zal binnenkort foto’s voor alle sponsoren laten maken en deze aan hen presenteren.

wielervereniging zuidbroek nieuwe fietskleding wielervereniging zuidbroek nieuwe fietskleding wielervereniging zuidbroek nieuwe fietskleding wielervereniging zuidbroek nieuwe fietskleding wielervereniging zuidbroek nieuwe fietskleding  zuidbroek nieuwe fietskleding

De foto’s zijn gemaakt tijdens de eerste tocht met de nieuwe kleding richting Garnwerd. Zondag 1 juni was het de dag dat er, mede dank zij het mooie weer, lekker gefietst kon worden. De afstand was deze keer tussen de 90 en 100 kilometer. Via Strava is de route te bekijken!

 

Sponsoren die op de wielerkleding staan van wielervereniging Zuidbroek

 

Reacties zijn afgesloten.

Google+