Woensdagavond fiets avond met wielervereniging Zuidbroek

  • Door admin
  • 25 juni, 2014
  • Reacties staat uit voor Woensdagavond fiets avond met wielervereniging Zuidbroek

Woensdag avond 11 juni 2014 heb ik weer de cam op mijn racefiets geplaatst. De wielervereniging Zuidbroek was in de verschillende groepen weer aanwezig.

Onderstaand zijn een 8 tal filmpjes die ik die avond heb gemaakt. De eerste is uiteraard de start bij Dijkhuis Tweewielers te Zuidbroek. Deel 8 is de sprint naar het bord van Zuidbroek.

Deel 1: De start vanuit Zuidbroek:

Deel 2:

Deel 3:

Deel 4:

Deel 5:

Deel 6:

Deel 7:

Deel 8: het einde van een snelle ronde van 35 km/u gemiddeld over 70 kilometer

Op het youtube kanaal van de wielervereniging uit Zuidbroek zijn alle filmpjes ook terug te zien.

Woensdagavond fiets avond te Zuidbroek samen met wielervereniging Zuidbroek

De verschillende groepen vertrekken elke woensdag avond in de zomer bij de Dijkhuis fietsen winkel in Zuidbroek. Daar deelt iedereen zicht in in de groep waar hij of zij mee wil fietsen. Leeftijd is niet belangrijk. Er fietsen jeugdige wielrenners mee en er is ook een groep waar de hoogste leeftijd 74 jaar is. Verplicht is het wel om in ieder geval een helm te dragen.

Een andere voorwaarde is dat je wel vaker in een groep gefietst heb. Fietsen in een groep is wezenlijk anders dan alleen of met z’n 2en fietsen.

De groepen die weggaan gaan allemaal hun eigen gang. Er wordt vaak gefietst tot dat het donker is. In het begin en aan het einde van de zomer is dit minder ver dan op het hoogtepunt van de zomer

Kortom. Vind je het leuk om te doen sluit je dan net als velen aan. Je hoeft geen lid te zijn van een wielervereniging of perse uit Zuidbroek te komen om mee te willen fietsen

 

Reacties zijn afgesloten.

Google+