Woensdagavond wielrennen 02-07-2014

  • Door admin
  • 3 juli, 2014
  • Reacties staat uit voor Woensdagavond wielrennen 02-07-2014

Warning: SimpleXMLElement::xpath(): Invalid expression in /www/htdocs/t/tfczuidbroe/http/wp-content/plugins/wp-gpx-maps/wp-gpx-maps_utils.php on line 586

Warning: SimpleXMLElement::xpath(): xmlXPathEval: evaluation failed in /www/htdocs/t/tfczuidbroe/http/wp-content/plugins/wp-gpx-maps/wp-gpx-maps_utils.php on line 586

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /www/htdocs/t/tfczuidbroe/http/wp-content/plugins/wp-gpx-maps/wp-gpx-maps_utils.php on line 591

Na een aantal dagen minder weer was het nu een perfecte woensdagavond om lekker te wielrennen. Met een grote groep mensen vertrokken we wederom om exact 7 uur bij de plaatselijke fietswinkel. Er werd gefietst in meerdere groepen.

Woensdagavond wielrennen

De snellere groep (men zegt de A-Groep) vertrok met 10 personen via Sappemeer naar Hoogezand. Vanuit Hoogezand zijn we richting Engelbert gegaan om vervolgens via Ruischerbrug naar Zuidwolde te fietsen. Hierna was de richting Bedum al snel ingezet. Via de Bedumerweg naar Stedum. Hier werd de terugweg ingezet vis Ten Post, het Eemskanaal Zuidzijde richting Lageland. Het slochterdiep via de Fraelemaborg weer richting Noordbroek om vervolgens via de Sappemeesterweg te eindigen in Zuidbroek. De totale tocht was 72,5 Km waar we ongeveer 2 uur en 11 minuten over hebben gedaan.

Statistieken van de het woensdagavond rondje wielrennen

 

De andere groep (men zegt de B-Groep) is geheel de andere kant op gegaan. Zij zijn via Muntendam richting Veendam gefietst om daarna via het Westerdiep naar Wildervank te gaan. Daarna de weg parallel aan de N33 richting Gieterveen om vervolgens naar Gieten te gaan. Voor Gieten via Kostvlies naar Drouwen. In drouwen de terugweg ingezet via Gasselte, ’t Nije Hemelriek richting Eext. In Eext via de Annerweg naar Annen. In Annen is er gekozen om via Spijkerboor, Kiel-Windeweer, Hoogeaand weer koers te zetten naar Zuidbroek.

De totale afstand is hier 70,4 Kilometer geweest met een mooie tijd van 2:28.

Kortom weer een sportieve, gezonde en zeker gezellige avond op de fiets. Wil je op de woensdagavond ook mee wielrennen vanuit Zuidbroek kom dan gewoon om 19:00 uur naar de fietsenwinkel in het Dorp. Het enige dat er verplicht is is een helm! Verder geen verplichtingen

Bovenstaande foto’s zijn ook gepubliceerd op het Pinterest bord van TFC-Zuidbroek. Door op de link te klikken word je rechtstreeks naar het bord verwezen.

Reacties zijn afgesloten.

Google+