Mergelheuvelland 2-daagse – MH2D – 2015

  • Door admin
  • 6 oktober, 2015
  • Reacties staat uit voor Mergelheuvelland 2-daagse – MH2D – 2015

Net als de afgelopen drie jaar zijn we ook dit jaar weer vertrokken naar het zuiden van het land om mee te kunnen doen aan een leuk 2 daags evenement.

17 september de 2 auto’s vol geladen. 6 mannen van tfc-zuidbroek deden dit jaar mee. Dat wil zeggen dat er 6 racefietsen in de auto mee gingen en 6 atb’s achter op de auto mee moesten (gelukkig gingen we met 2 auto’s)

tfc-zuidbroek

Na een goede reis richting Noorbeek kwamen we weer aan bij paNOORama Noorbeek de locatie waar wij al meerdere jaren met veel plezier verblijven.

Na alles uitgepakt te hebben en de fietsen weer in elkaar gezet te hebben zijn we naar St. Geertruid gegaan om onze startnummers op te halen. Er stond weer een lange rij te wachten. Gelukkig was er iemand zo slim om de TFC-Zuidbroek fietsers als groep in te schrijven. Het wachten was daarom niet nodig.

Alles klaar om zaterdag te vertrekken op de racefiets. Uiteraard moest er nog wel gegeten worden. Dit hebben we dan ook gedaan bij Cafe d’r Pley in Noorbeek. Hier zijn we zaterdag ook geweest en hebben daar live kunnen meemaken dat de nieuwe reclame van Brand bier werd opgenomen.

Brandbier reclame

Uiteraard is er ook nog gefietst. Op de zaterdag op de race fiets en op de zondag op de ATB. Hier zijn verschillende filmpjes van gemaakt.

Filmfragmenten racefiets MH2D 2015

Filmfragmenten ATB MH2D 2015

Reacties zijn afgesloten.

Google+